Péntek
2024-Júl-12
18:30:30
Főoldal
Pagh-démon
MINDEN AMI STAR TREK Üdvözöllek Vendég | RSS Regisztráció
Belépés
Honlap-menü

Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 302

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Pagh-démonTranszcendens élőlények, amelyek egykoron a bajori féregjáratban, az Égi Szentélyben laktak. A pagh-démonokat a Próféták száműzték a féregjáratból, és a bajori Tűzbarlangokba zárták. 2373-ban Keiko O'Brien meglátogatta a Tűzbarlangokat, és egy pagh-démon megszállta a testét. A lény megfenyegette O'Brien főnököt, hogy megöli a feleségét, ha nem segít neki. A pagh-démon egy kronoton sugárt akart lőni a féregjáratba, hogy megölje a Prófétákat. Szerencsére O'Briennek sikerült elérnie, hogy a pagh-démon elhagyja Keiko testét, és a Próféták sem sérültek meg. 2374-ben egy pagh-démon megszállta Jake Sisko testét, hogy részt vegyen a Leszámolásban, egy csatában a pagh-démonok és a Próféták között, az egyik Próféta pedig Kira Neryst szállta meg. Már úgy tűnt, hogy a Próféták megnyerik a csatát, de Kai Winn elárasztotta az állomást kronotonnal, hogy mindkét lényt kikényszerítse a testekből.
Gul Dukatot is egy pagh-démon szállta meg, amikor megölte Jadzia Daxot a Deep Space Nine-on. Dukat elpusztította az Elmélkedés Kristályát, erre a féregjárat bezárult, és minden Kristály elsötétült. Sisko kapitány végül a Küldött Kristályával sikeresen újra kinyitotta a féregjáratot, bár ebben a pagh-démonok különféle látomásokkal próbálták megakadályozni.

Számos bajori a pagh-démonokat kezdte el követni a Próféták helyett. Dukat megszerezte egy ilyen csoport irányítását, bár ő maga nem igazán hitt a pagh-démonok isteni természetében. Megpróbálta rávenni a kultusz tagjait, hogy kövessenek el öngyilkosságot, de ezt Kira Nerys megakadályozta. Dukat elmenekült, és rávette Kai Winnt, hogy szabadítsák ki az összes pagh-démont a tűzbarlangokbeli börtönükből. Dukatot újra megszállta egy pagh-démon, az amelyet Kosst Amojanként ismernek. Szerencsére a Küldöttnek sikerült végezni Dukattal, és a pagh-démonokat örökre a barlangokba zárta.

Mini-chat


Copyright MyCorp © 2024