Péntek
2024-Júl-12
17:04:59
Főoldal
Híd
MINDEN AMI STAR TREK Üdvözöllek Vendég | RSS Regisztráció
Belépés
Honlap-menü

Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 302

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

HídÁllomások:

Intrepid osztályú híd Conn: a hajó irányítása a pilóta (kormányos) kezében van, aki az utasításokat közvetlenül a parancsnokló tiszttől kapja. A pilóta legfőbb teendői: navigációs tervek, automatikus és manuális repülési műveletek, pozitív megerősítések, és ő a híd összeköttetése a gépházzal.
Ops: a műveleti (műszaki) tiszt felelős a különböző missziók megtervezéséért, a források elosztásáért. A műveleti panel kijelzi a legfőbb fedélzeti teendőket. Ezáltal könnyen létrehozhat egy prioritási sorrendet.
Taktikai: a védelmi rendszerek vezérlése és a hajó belső biztonságának védelme a taktikai tiszt feladata. A taktikai állomás általában a híd hátsó részén található, ezáltal a taktikai tiszt könnyen ráláthat a többi állomásra. A legfőbb védelmi rendszereket, fegyvereket általában a taktikai állomásról irányítják.

Egyéb állomások: A hajókon általában található még két tudományos állomás, amelyek valós időben képesek a legfontosabb adatokat a parancsnoknak továbbítani. A környezeti állomásokon lehet figyelni a létfenntartó rendszer működését. A főgépész állomása összeköttetésben van a gépházzal, és így a hídról is ellenőrizheti az ott történteket.


Mini-chat


Copyright MyCorp © 2024